Mihály arkangyal üzenete: Kövessétek az isteni ösvényt (2018.szept.29.)Szeretet gyermekei! Bizonyára tudjátok, hogy fejlődéseteknek számtalan módja van. Szeretném, ha tudnátok, hogy látjuk erőfeszítéseiteket annak érdekében, hogy saját egyéni fejlődéseitek kihatással legyenek a világotokra. És bár a Föld lakosságának elenyésző százaléka követi a lélek spirituális útját, nem hiába valók tetteitek. Azt mondom, hogy ha egy embert is rá tudtok vezetni az isteni ösvényre, akkor azzal lélekcsoport fényetek is egyre jobban növekszik.
Bolygótok is erőteljes változásban van. Mind formailag, mind rezgésileg. Ahogy növekszik bolygótok rezgése, úgy emelkedtek ti is, kik az isteni ösvényt követitek. Sokan viszont eljutnak egy darabig, és megrekednek egy szinten, vagy épp teljesen beleragadnak az anyag sűrűségébe. Ők azok, akiknek még sok tapasztalatot kell szerezniük, hogy rálépjenek az útra, ezért csak annyit tehettek, hogy elfogadjátok egó tudatukat és tiszteletben tartjátok szabad akaratukat. Ti pedig haladtok tovább.
Mutassátok meg embertársaitoknak a lélek szabadságát, amit a belső béke és harmónia ad számotokra. Mutassatok rá bolygótok legszentebb kincsére, ami a természet maga, és ami létezésetek kulcsát is jelenti. Mutassátok meg mi az élet valódi értéke.
Szeretet fényeim, bár mind másképp és más módszerekkel fejlődtök, sose feledjétek, hogy utatok ugyanaz és célotok is! Terjesszétek fényetek a világban, világítsátok meg másoknak az isteni ösvényt, és mutassátok meg mi az igazi feltétel nélküli szeretet!
Szánjatok pár pillanatot életetekből mindennap arra, hogy kiküldjétek a világba imáitokat, áldásotokat és feltétel nélküli szeretet energiátokat. Ezzel érhetitek el a legnagyobb változást. Bár úgy érezhetitek, mintha semmi nem változna, de mindig eljut olyanokhoz energiátok, akiknek szükségük van rá. Higgyetek önmagatokban, higgyetek fényetek erejében!
Fényem, Szeretetem és óvó kardom mindig veletek. Mihály arkangyal. 
Közvetítette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.