Angyali üzenet: Vonzás törvénye
Drága lélek! Minden gondolatoddal teremtesz, minden gondolatoddal bevonzod azt, amit szeretnél, de azt is, amit nem. Így mindig figyelj arra, hogy mit gondolsz, mit mondasz. Saját magad teremted meg, és vonzol be életedbe mindent, amit megélsz. Isten saját képmására alkotott téged, teremtő erővel, így Te magad is teremtő vagy! Ezt ne feledd! 
Minél többet aggódsz, vagy panaszkodsz valami miatt, annál többet fogsz ebből kapni. Gondolataidat fordítsd hát inkább pozitív irányba.
Hogyan vonzd be legegyszerűbben azt, amit meg akarsz tapasztalni? Adok hozzá egy kis segítséget: 
"Drága Teremtő (Atyám)!
Köszönöm, hogy .................. (ezt egészítsd ki azzal, amit meg akarsz tapasztalni, be akarsz vonzani. Szóval, ha a boldogságot szeretnéd, akkor mondd azt, hogy: boldog vagyok. Ha bőséget, akkor azt, hogy van elég pénzem, vagy gazdag vagyok. A legtöbb embert sajnos megzavarja az a tudat, hogy amit kimond, annak az ellentettjét kell mondania, olyat, ami még nem nyilvánult meg a valóságban). 
Hálás vagyok, hogy ezt megtapasztalhatom. Köszönöm."
A hála a legegyszerűbb formája a bevonzásnak és annak, hogy életedbe hívd a tapasztalni kívánt eseményeket, érzéseket. 
A másik módszer emellett a vizualizáció. Képzeld el naponta többször, hogy megoldódott a jelenlegi gondod, helyzeted  stb. 
Ha bármikor elbizonytalanodnál, csak kérd az angyalok segítségét és tovább lendítenek utadon.
Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrás/szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is közösségi oldalaidon, csatlakozz FACEBOOK oldalamhoz vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.


(A kártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás angyalodtól kártyáiból húztam)
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.