Sandalphon arkangyal üzenete: 9:9:9 aktiválási kód / Terjesszétek Fényetek a világbaA mostani időszakban a Hold energiái fognak jobban érvényesülni. Lágy és finom energiák fognak leáradni, amik segíteni fognak a gátló erők elengedésében, vágyaitok megteremtésében és önmagatok felvállalásában.  
Ebben a földi hónapban a 9-es szám energiái fognak megjelenni. Pontosabban a 9:9:9 aktiválási kód, a beteljesülés, befejezés számai fognak nagy jelentőséggel bírni ebben a földi intervallumban. Ez lezár mindenkinél majd egy fejlődési szakaszt. 
Lebontásra kerülnek a régi energiaminták is, helyettük pedig újabb energiák és fénykódok érkeznek és épülnek be.
A telihold ideje alatt sokatok érezhet majd bizsergést, nagyobb energiákat, és fülzúgást. Fogadjátok be szeretettel ezeket az energiákat és változásokat, hiszen további fejlődéseteket szolgálják.
Szeretett Gaia Földanyát is biztosítsátok támogatásotokról mindennap, hiszen ő az, ki életet ad nektek ezen a bolygón, összekapcsol titeket a természet erejével, a természet angyalaival és a természet elementáljaival. Szeretetével gondoskodik rólatok akkor is, mikor ti emberek másképpen bántok vele...
Gaia Földanya harmóniában tart minden létezőt bolygótokon. Mindent és mindenkit szimbiózisban egymás mellett az isteni létezésben. 
Drága lélek, kérlek tekints rá is olyan szeretettel, ahogy önmagadra tekintenél. Adj szívedből neki annyi szeretetet, amennyit önmagadnak adnál. Gondoskodj a természetről úgy, mintha gyermekedről gondoskodnál. Terjeszd ki isteni fényedet a világba, és annak megannyi zugába.
Küldj szívedből fényt mindazon helyekre, ahova szükséges.
Nagyvilági szinten próbálnak titeket félelemben tartani a hatalmi erők, de nem szabad hagynotok, hogy a félelem, kétségbeesés, gyűlölet a szívetekbe férkőzzön. Ne ítélkezzetek, ne bélyegezzetek meg senkit saját hitrendszere, származása alapján, mert a gyűlölet csak még több gyűlöletet szül ezáltal. Álljatok ki igazságotok mellett, de nyugodt szívvel, összefogva, békében. Az egységben van az erőtök! Egységetek megerősítéséhez pedig kérjétek Antariel arkangyal testvérem segítségét.
Teremtsetek egy békés, szeretetteljes világot...
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek, hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Sandal-Bárány Tünde Nikoletta /www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel/közvetítővel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.