Mihály arkangyal üzenete: Áthangolások / Béke lehorgonyzása a szeretet erejével (2016.febr.1.)
Drága csillagfények, a jelenlegi világi helyzet ellenére magasabb rezgésszintre kerültetek. Egy új tartományba, rezgésfrekvenciára. Ezt leginkább onnan vehetitek észre fizikai síkotokon, hogy fáradékonyabbak vagytok, többet alszotok. Úgy érezhetitek, mint mikor elindultatok spirituális utatok elején és elkezdtetek fejlődni. Ez egy fajta áthangolástól van. Így hozzá kell még szoknotok ezekhez a finom rezgésekhez, energiákhoz. 
Az utóbbi hetekben, napokban sokatok tapasztalhatott mélyebb szintű elengedést - ez a lélekkapcsolat-rendszerek átalakulásának hatása. Azok, akikkel már nincs dolgotok, eltávolodnak vagy eltávolodtak már tőletek, vagy épp ti számoljátok fel a kapcsolatot velük. Ezek adódhatnak karmikus vagy lelki okokból. De mindenképpen szükségesek ezek a lépések ahhoz, hogy tovább lépjetek fejlődésetekben. Döntenetek kell, hogy megragadtok a jelenlegi fejlődési szinteteken, vagy tovább mentek. A ti kezetekben van a lehetőség. Mi csak utat mutatunk nektek.
Sajnálatos, ami országaitokban zajlik, és ezt csak egységben, egy szívvel, egy lélekkel tudjátok helyre hozni. A negatív erők vezetőitek befolyásolása által hajtják végre terveiket. Ébredjetek fel és használjátok végre teremtő fényeteket, mit kaptatok.
Egy békés, jobb világot szeretnétek... akkor egységben, feltétel nélküli szeretetet árasszatok szívetekből a Föld összes országára és lakosaira. Csakis ti rajtatok múlik a "jövőtök", hogy mit teremtetek meg. Ha folyamatosan a negatív hírekre koncentráltok, akkor bizony eluralkodik rajtatok a félelem és a pánik. Ha viszont szeretettel a szívetekben élitek napjaitokat és ezt is sugározzátok kifelé, és még több ember szívét tudjátok megnyitni, akkor eképpen fog változni globális szinten az emberek reakciója is. 
Borítsátok be fényetekkel bolygótokat, a szeretetetek erejével horgonyozzátok le a békét a Földön. Tegyétek akár imával, akár mantrával, akár meditációval, vizualizációval hitrendszertől függetlenül. Bármikor, amikor érzi lelketek ennek szükségességét. Ne feledjétek, nincs idő! Csak a MOST pillanata létezik. Így mindig mindenhol EGYségben vagytok összekapcsolódva. Időtől és helytől függetlenül. Minden és mindenki EGY! Érezzétek szívetekben azt a csodát, ami körbevesz titeket, ami maga a Teremtő fénye. 
Fényem, Szeretetem és óvó kardom mindig veletek. Mihály arkangyal. 
Közvetítette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.