Sandalphon arkangyal üzenete: 11:11 aktivációs kód/Felismerések és erősödő intuíciók (2015.nov.9.)Drága Fénytestvéreim!

A mesterszámok csodálatos hónapját élitek. Segít változni, harmóniába és Egységbe kerülni. Lássátok meg magatok körül a csodákat és lássátok ÖnMAGatokat csodaként! Éljétek át újra a felismerések időszakát. 
Mind a hónap, mind a 11:11-es aktivációs kód nagy jelentőséggel bír ebben az intervallumban.
November 11-én lesz a hónap legerősebb napja. A 11-es szám az egyensúlyt is képviseli. Rezgésben pedig erősödik mindenkinél ezidőtájt az inspiráció, ihlet, intuitív érzéseitek, valamint felsőbbik énetekhez való kapcsolódásotok. Isteni energiák áradnak a Földre, melyek legfőbb feladata az Egyensúly megteremtése és kiegyenlítése lesz - férfi és női aspektusok közötti is, mivel egyenlően hatnak rátok a Nap és a Hold energiái is.
Lássátok meg önmagatok isteniségét mindenki másban.
Nézzetek körbe, lássatok át az illúzió fátylán - ami a Titeket körülvevő világotokat alkotja. A 11:11 kódja egy ösvény a dualitás és az Egység megélése között. Egy láthatatlan kapuként szolgál, amely összeköti szíveteket a Fény és Szeretet rezgésével.
Az Univerzum támogat titeket mindenben, bármit is szeretnétek megélni, megteremteni, megvalósítani. 
Ezen a napon ha tehetitek és van egy kis időtök, akkor nyilvánítsátok ki a Legfelsőbb igazságotokat, szabadságotokat, az igazi Feltétel Nélküli Szeretetetek, egyesüléseteket és az Egységet a Forrással (vagyis Mennyei Atyánkkal, Istennel.).
Ez a szám a felébredésetek kulcsa, egy új kezdet. Bármire kaptok inspirációt felsőbbik énetektől, valósítsátok meg őket. Lépjetek be a tudat és tudatosság valóságába.
Meditáljatok, és tudatosan helyezzétek el szándékotokat a MOSTban. Tegyétek olyanná jeleneteket és "jövőtöket" kimondott szavaitokkal és gondolataitokkal, amilyenné szeretnétek, hogy váljon. Ezek az energiarezgések által manifesztálódnak. Nyissátok meg szíveteket, fogadjátok be a létezésetekhez és küldetésetekhez szükséges segítséget.
Használjátok ki ennek a kapunak a lehetőségeit, hogy segítséget, szeretetet, imádságot, pozitivitást küldjetek szerte a világba minden Létező számára. Érezzétek át, hogy ez az isteni "időzítés" mindenki javára válik.
Emlékezzetek Kik Vagytok, hová tartotok lelki utatokon kedveseim. Fogadjátok az isteni ajándékokat, energiákat, mik belső fejlődéseteket, békéteket szolgálja.
Öleljetek át Szeretetetekkel Mindent! Használjátok belső teremtő isteni erőtöket. 

Hallgassatok a szívetekre. Minden dobbanása napról - napra közelebb és közelebb visz titeket a kérdéseitek megválaszolásához...És egy fontos dolgot sose felejtsetek el: Sose hagyjátok meginogni a hiteteket és Feltétel Nélküli Szeretettel segítsétek egymást! 
Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás...!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.