Sandalphon arkangyal üzenete: Új lehetőségek/Elengedés (2015.okt.27.)Új utak és új lehetőségek nyílnak meg. Sokatok álmodhat nyíló ajtókkal, vagy ösvényekkel mostanában, amik ezeknek a szimbolikus angyali üzenetei.
Tekintsetek vissza, mi az amit már megtettetek, és mi az, amit még meg akartok tenni. Minden, amit szeretnétek, hogy manifesztálódjon a valóságotokban, képzeljétek el a MOSTban, mintha már megtörtént volna és már a részesei lennétek. Célkitűzéseiteket egyedül csak a gondolataitok képesek Jelenetekbe "hozni".
Boldogságotok első kulcsa legyen az, hogy: Találjátok meg önmagatokat és éljétek meg isteni egyéniségeteket.
Akármilyen problémával is álltok szemben, kérjetek útmutatást felsőbbik énetektől, égi segítőitektől, és intuitív módon elkezdenek áramlani felétek a megoldások. Figyeljétek az álmaitokat, a környezetetekből érkező jeleket. Bármikor, bárhonnan kaphattok olyan segítséget, üzenetet, amire sose gondoltatok volna.
Átölelünk titeket, és a válaszokat a fületekbe súgjuk. Szívetek ha nyitva áll az isteni szeretet előtt, akkor meghalljátok, megérzitek finom energiánkat, és elvezethetünk titeket a válaszokhoz...
Egyedül rajtatok múlik mikor engeditek be életetekbe a változásokat.
Lássátok meg mindenben a tanítást, hiszen égi, isteni vezetésben részesültök életetek minden egyes pillanatában. 
Drága fénylelkek, egymás tanítói vagytok a fizikaiságban. Más-más tanítást is tudtok átadni egymásnak kapcsolataitok alakulásától függően. Bölcsességetek a tapasztalataitokból származik, ezért élitek meg a jót és rosszat egyaránt. Tanultok belőlük, vagyis inkább újra emlékeztek.
Minden élmény és tapasztalat csak előbbre visz! Csak saját belsőtökre hallgassatok, saját belső utatokat járjátok mindig.
Mivel az ősz a elengedést is szimbolizálja, így ez a legmegfelelőbb időszak bármilyen negatív kapcsolat, megélés, érzés elengedéséhez. Kérjétek hozzá Nathaniel és Mihály arkangyalok segítségét. Vessétek le a régi energiamintákat, szokásokat.
Az elengedés segít titeket magasabb rezgésszintre emelni, mivel olyan blokkoktól, energiáktól szabadultok meg ilyenkor, amik gátolják a szabad energiafolyamatokat csakráitokban, zárványokat képeznek az aurátokban, gondolataitokban.
Fordítsátok figyelmeteket a pozitív változásokra és vágyaitok megvalósulására. Szabadítsátok fel magatokat. Alakítsatok át minden érzést Szeretetté.
A tudatosság napról napra nő a Földön, és ehhez igazodik a földi testetek és megéléseitek is. Ezért kell újra és újra felülvizsgálni önmagatok, hiszen a folyton emelkedő rezgésszintekhez kell kalibrálni életetek minden egyes "percét".
Lássátok meg mindenben az isteni tökéletességet. Minden, amire szükségetek van megfog idejében érkezni az életetekbe. Csak fényszíveteket töltse be a Hit és a Szeretet.
Bízzatok ÖnMAGatokban, mert Isten bennetek van!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.