Gabriel arkangyal üzenete: Hold energiák/Hold mantra (2015.máj.6.)Szeretett Fényeim! Gabriel szólok hozzátok. Ebben a hónapban a gyönyörűséges Hold női aspektusú energiáit fogjátok legfőképp érezni. Ősi erőt képvisel Holdanya, az örök ciklust, a változást. Tekintsetek fel az égre, merüljetek el csodálatos Fényében. Engedjétek, hogy átjárjon rajtatok tiszta energiája. A Hold energiáját most Ízisz (hold)istennő is felerősíti. 
Az elengedésben és a megtisztulásban segít leginkább szeretett Holdanyánk. Írjatok össze egy listát arról, amit szeretnétek életetekből elengedni, vagy írjátok fel azokat a dolgokat, amik nehézséget okoznak mindennapjaitokban. 
Ezeket a nehézségeket Ti teremtették önmagatoknak - gondolataitok által, - így nektek is kell őket elengedni. Nézzetek szembe teremtéseitekkel, és változtassatok rajtuk. Segítő energiáinkat befogadva sokkal könnyebb számotokra. Gyújthattok füstölőt és gyertyát is nyugodtan, hiszen ezek is segítenek a tisztulásban.
Használhatjátok ezt a mantrát is, amit most szeretettel nyújtok át nektek, mint a Hold arkangyala:  
"Holdanya tiszta Fénye, 
Szívem minden reménysége,
Szeretetem mélysége,


Az Ég mindenható istensége.
Ősi erő vagy te nekünk,
Gyönyörű szép HoldFényünk.
Átjárja testem tiszta energiád, 
Égi áldást kapok, s megnyitod szívem kapuját."
Figyeljétek lelketek hangjait, érzéseit, figyeljetek a jelekre, mit kaptok. Váljatok tudatossá, és lépjetek a felismerés útjára.
A változást, változásokat Hittel a szívetekben várjátok ki. Legyetek türelemmel kedveseim.
Lássátok isteni szemmel csodálatos életeteket. Lássatok a szívetekkel. Lássatok a Szeretet fényén át. A MOST pillanatában vagytok mindig és egyedül Ti határozzátok meg életetek változásait minden egyes "percben" amit megéltek. Alakítsátok szívetek szerint tapasztalataitokat drága fényeim. 
Szívetek teli Szeretettel és Fénnyel, akárcsak Teremtő Atyánknak, hiszen ő mindig bennetek van, teremtésetek szikrája hordozza isteni fényét, fényeteket. 
Az én Örök Szeretetem és Fényem öleljen Titeket Mindörökké! 
Gabriel arkangyal, a Hírnök.
Közvetítette és közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.