Teremtő Atyád vagyok gyermekem, sok minden történik világotokban, amiről nem tudtok szinte semmit. Cabal (háttérhatalom) 3. világháborút szeretne kirobbantani, ami nem újdonság számotokra, ezúttal minden erejüket, befolyásukat, hatalmukat –ami már oly kevés- bevetik, mert már semmi más lehetőség nincs a kezükben csak az időhúzás, és tudjátok jól, a háborúkból nagyon sok pénzre tudnának szert tenni! Csakhogy ezt megakadályozom, ez nem engedélyezett a Földön! Előrehozzuk az Eseményeket!
Viszont szomorúan látom, hogy sokan egymás ellen vannak, gyűlölködnek, azt hiszik, van joguk mások felett ítélkezni, és másokat lejáratni, ez szintén nem megengedett, de a „kesztyűt” nincs értelme felvenni, aki gyűlölködik, a saját felemelkedését kockáztatja, lecsökkenti a saját pozitív energiáját, azaz csak saját magának árt! Nem könnyű a másik embert elfogadni, önzetlenül szeretni, pedig most éppen ez az, amit tenni kellene! Emberek, jövőtök, jólétetek itt van egy karnyújtásnyira, épp most, a cél előtt miért marakodtok, mint hiénák a húson??
Minél egységesebbek, minél jobban EGYEK vagytok, annál gyorsabb a változás. Tegyétek hát gyermekeim félre a vitákat, ellenségeskedést, és fogjatok végre össze! Ha Ti nem tudtok EGYEK lenni, mit vártok más emberektől, akik még fel sem ébredtek? Nézzetek magatokba, az ítélkezést pedig hagyjátok rám! Fogadjátok el, és szeressétek egymást, tudjátok, ez a kulcs!
Szeretettel gyermekem, Teremtő Atyád.
Közvetítette: Oláh Edit Olga / (2013.szept.2.)
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Unknown

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.