Mindennapi angyali védelem
Saját angyali felsőbbik énem - Sandalphon - által átadva:

Védelem húzás előtt kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg a lakást, és téged a negatív entitásoktól, energiáktól. Ezután köszönd meg neki. Mivel a tükrök is átjárókként szolgálnak, így ezeket is védd le. Képzeld el, hogy minden tükröt, illetve tükröződő felületet fénnyel védesz le. Pluszba kérd meg Mihályt is azért ugyanerre, hogy védjen le minden tükröt és tükröződő felületet a lakásban/házban, és köszönd meg.
Próbálj meg mindennap védelmet húzni a ház (vagy telek) köré. Képzelj el először egy nagy fényarany gömböt, Élet Virág szimbólummal. Majd ebbe képzelj el egy Fényarany piramist, aminek először a talapzatát csináld meg, és erre rá a piramist (Fel is lehet cserélni. Lehet előbb a piramist és arra a gömböt). Utána kérd meg, hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
Mindennapi angyali védelemA másik védelem amit a piramis mellett is használhatsz, hogy magad köré képzelsz egy fényarany gömböt, amit kitöltesz Élet Virág szimbólummal (oldalt a képen láthatod, hogy milyen a szimbólum.)
Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet. A Teremtő Atyának/Anyának, Jézusnak és minden éginek, angyalnak.
/Dupla védelemként tükörrel is befedheted a gömböt./
Hogy lefedd a negatív energiáit az elektromos dolgoknak, azokra képzelj lilás gömböket. 
Ha mész valahova, akkor egy arany fénycsövet képzelj magad köré és ugyanígy kérd meg azt is a védelemre, ahogy a Fényarany piramist és a Fénygömböt.
MINDEN FAJTA VÉDELMET 12 ÓRÁNKÉNT ÚJRA KELL "ALKOTNI" !.
Fényem és Szeretetem öleljen Titeket! Áldás!
Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Unknown

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.