Védelem húzás előtt kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg a lakást, és téged a negatív entitásoktól, energiáktól. Ezután köszönd meg neki.
Próbálj meg mindennap védelmet húzni a ház (vagy telek) köré. Képzelj el először egy nagy fényarany gömböt, Élet Virág szimbólummal. Majd ebbe képzelj el egy Fényarany piramist, aminek először a talapzatát csináld meg, és erre rá a piramist. Utána kérd meg, hogy csak a
Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
A másik védelem amit a piramis mellett is használhatsz, hogy magad köré képzelsz egy fényarany gömböt, amit kitöltesz Élet Virág szimbólummal (oldalt a képen láthatod, hogy milyen a szimbólum.)
Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet. A Teremtő Atyának/Anyának, Jézusnak és minden éginek, angyalnak.
/dupla védelemként tükörrel is befedheted a gömböt/
Hogy lefedd a negatív energiáit az elektromos dolgoknak, azokra képzelj lilás gömböket. 
Ha mész valahova, akkor egy arany fénycsövet képzelj magad köré és ugyanígy kérd meg azt is a védelemre, ahogy a Fényarany piramist és a Fénygömböt.
MINDEN FAJTA VÉDELMET 12 ÓRÁNKÉNT ÚJRA KELL "ALKOTNI" !.
Fényem és Szeretetem öleljen Titeket! Áldás!
Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Unknown

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.