• FRISS

  2018. július 18., szerda

  Sariel arkangyal

  NEVE JELENTÉSE: "Isten parancsnoka".
  NEVÉNEK KIEJTÉSE: "Száriel".
  VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: lelkek, kultúra, állatok, növények, gyógyítás, spirituális fejlődés
  MENNYEI FELADATKÖREI: Sariel egyike a végrehajtó angyaloknak. Betartatja az isteni, univerzális törvényeket. "Megbünteti" a bűnösöket - ezt a feladatkört értsd úgy, hogy azok, akik a "poklot" válasszák, azokat átviszi oda, akik a fény oldalt, azokat meg a fény oldalra. Így végülis nem ő büntet, hanem mint mindig, itt is a lélek válassza a saját büntetését. Ennek folytán Sariel mind a két oldalon járatos. Ezért nagyon sokszor tévesen említik Sarielt bukottként! Azraellel együtt dolgozik, és segít a haláluk után a lelkeknek átkelni. Az ő szakterülete leginkább a problémásabb lelkek (gyilkosok,pedofilok,egyéb...) átsegítése.
  A harcokban pedig Mihályt segíti parancsnokként.
  MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Problémás lelkek megjelenésekor. Illetve ha spirituálisan érzed, hogy magasabb szintre szeretnél kerülni.
  ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: védelmezés, igazságosság, őszinteség, motiváció, biztonság; őszinte és tiszta feltétel nélküli szeretet
  LEBONTJA: bánat, kétségbeesés, fájdalom, megbánás
  JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): meleg/gyors/változó
  KINÉZETE: Vállig érő fekete (hátrafésült) haj; magasságban és testalkatban hasonló, mint Mihály.
  ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Hosszú, fekete vagy barna bőrkabát, fekete nadrág és cipő.
  SZÁRNYAI: barna-fehér / fekete / változó
  SZEMEI: zöld
  PECSÉTJE: spirál
  IKONOK: íj, nyíl, kardok
  ÁLLATAI: sólyom, farkas, sárkány
  NÖVÉNYEK: kaktusz
  BOLYGÓ: Merkúr
  TERMÉSZETI ERŐ: tűz
  KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: Achát
  FORMÁK: spirál
  CSAKRÁK: homlokcsakra, koronacsakra
  SZÍNEK: piros, fekete, zöld
  ILLAT: föld, mirha, tömlyén
  ILLATTÍPUS: föld illatok.


  Hogyan lépj kapcsolatba Sariellel:
  Tisztán érzők: Tisztán érzők leginkább akkor érezhetik jelenlétét, ha valamilyen "problémás" lélek ragadt vagy költözött a lakásba/házba, vagy csatlakozott rá valakire. Illetve akkor, ha spirituális fejlődésükhöz kérnek segítséget tőle.

  Tisztán hallók: Kicsit mélyebb, férfi hangot hallhatnak a tisztán hallók a jelenlétében. Kedves, nagyon határozott, de sokszor szűkszavú Sariel. Így nem igazán cseveg sokat.

  Tisztán látók: Tisztán látók nagyon sokszor tévesen (!) bukottként említik Sarielt. Leginkább a feladatköre miatt, mivel végrehajtó angyalként mind a két oldalra átkíséri a lelkeket.
  A tisztán látók, ha az általános kinézetében látják Sarielt, akkor egy magas, kigyúrt (leginkább Mihályra hasonlít) harcossal találkozhatnak, vállig érő fekete hajjal, zöld szemmel (de ez változó), fekete vagy barna bőrkabátban, fekete nadrágban és cipővel. 

  Fohász
  Sarielt bárhol, bármikor szólíthatod, akár gondolatban is.
  Sariel arkangyal, kérlek, jelenj meg most előttem! Arra kérlek, vidd el a lakásban/házban lévő lelket  (vagy ha rád van csatlakozva, akkor vágja le rólad!) oda ahová való. Köszönöm.
  Ha fejlődésedhez kéred a segítségét: Sariel arkangyal, kérlek, jelenj meg most előttem! Arra kérlek, segítsd spirituális fejlődésemet, és utamat.  
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
  • Kommentek/Comments
  • Facebook Comments

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

  Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

  Item Reviewed: Sariel arkangyal Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top