• FRISS

  2016. január 27., szerda

  Sandalphon arkangyal üzenetei: Döntések és cselekvések éve, felgyorsult teremtések

  Minden találkozásnak értelme van és jelentése. Ha eleinte nem is veszitek észre, később ha intuíciótokat használjátok, rájöhettek a miértjére, az összefüggésekre, ha azt teljes egészében nézitek.
  Ne kívülről várjátok a változást, és ne kívül keressétek a dolgokat, hanem Önmagatokban. A válasz mindig bennetek van.
  Mert Isten bennetek él.
  Társteremtői vagytok Mennyei Atyánknak. Ahogy minden létező több dimenziós szinten.
  Ez az év döntések sorozatát hozza majd magával és ezzel együtt a cselekvéseket. Felgyorsul minden... Így teremtéseitekre (gondolati és tett szintjén is) is figyelnetek kell,mert hamarabb manifesztálódnak.
  Sok igazság fog a felszínre kerülni mind a saját életekben, mind pedig nagy világi szinten.
  Gaia Földanya is felgyorsítja a felemelkedési folyamatát, így sok új kristályt és kristálybarlangot fedezhettek majd fel a bolygón, amik segítik majd új energiáikkal fejlődéseteket. Ezek többsége már a magasabb csakrákat aktiválják (pl. lélekcsillag csakrát), és magasabb rezgést, átalakulást és gyógyítást képviselnek.
  Ezek a folyamatok hallható földalatti morajlásokat okozhatnak a három dimenziós fizikai szinten is. 
  A 2016-os földi év száma a 9-es lesz, ami a teljesség száma. Ez is a döntések évének egyik szimbóluma lesz. Ideje lezárnotok a régi dolgokat, és tovább haladni utatokon új célokkal. El kell engednetek a múltatokat, ragaszkodásotokat, mert csak az számít ami MOST van. A jelenre fókuszáljátok energiátokat. /A múlt és a jövő egy-egy képe mindig elérhető számotokra. Csak egy karnyújtásnyira vannak./ Éljetek a MOSTban. Ezáltal át fog minden rendeződni bennetek és körülöttetek is.
  Nagy hangsúlyt fog kapni az EGYség. Kisebb és nagyobb csoportok számára is. A közösség, a családias, harmonikus, a szeretetteljes környezet.
  MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek, hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
  Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
  Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
  Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
  Sandalphon arkangyal
  "Közvetítette": Sandal-Bárány Tünde Nikoletta /www.angyalokfenye.hu
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Kommentek/Comments
  • Facebook Comments

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

  Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

  Item Reviewed: Sandalphon arkangyal üzenetei: Döntések és cselekvések éve, felgyorsult teremtések Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top