• FRISS

  2015. április 22., szerda

  Ariel arkangyal üzenetei: Érezzétek át a Földet, érezzétek át a csodát (2015.ápr.22.)

  Ariel arkangyal szólok Hozzátok, Föld Napjának alkalmából. Kívánom Ti Nektek Szeretettel Áldott Kedveseim, hogy Érezzétek át azt a Csodát, melyet Jómagam, s Földanya, Gaia átélünk, Átérzünk, Megélünk, s Továbbadunk Minden pillanatban! Érezzétek át a Földet! Érezzétek a víznek morajlását, a szélnek suttogását! Érezzétek szívetekkel a Hegyeknek hangját, a varjak beszédét! Halljátok meg a Legyek zümmögését, vegyétek fel Játékukat! Játsszátok, hogy Ti Vagytok a Szélnek hangja! Susogjatok! Suttogjatok! Csak Játsszatok!
  Játsszatok Földanyával! Játsszatok Rajta! Boldog táncot lejtsetek Keblében, s közben Örvendezzetek, hogy e Nemes Lélek a Ti Anyátok. A Mi Anyánk, ki vigyáz Mi Reánk! 
  Szeressétek Állat Testvéreiteket! Áldjátok Őket, mert léteznek! Áldjátok Őket, mert Ők a Világ Egyensúlyának hordozói! Váljatok Eggyé ezen nagyszerű Lényekkel, kiket Én Szeretet Gyógyítóknak Hívok. Érezzétek Át Szívük Dobbanását! Érezzétek Át Lelkük Suttogását! 
  Ariel arkangyal, szóltam Hozzátok. Földanya üzenetét adtam át Nektek! Legyetek Áldottak a Szent Szeretetben! Legyetek Áldottak a Szent Természetben!
  Áldásom és Szeretetem Öleli a Természetet! 
  Boldogság, Bátorság, Egészség! Ez legyen előttetek, mikor Föld Anyára gondoltok! Áldás! 
  Ariel arkangyal
  Közvetítette: Kalocsai Klára / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikolettawww.angyalokfenye.hu
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről.

  • Kommentek/Comments
  • Facebook Comments

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

  Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

  Item Reviewed: Ariel arkangyal üzenetei: Érezzétek át a Földet, érezzétek át a csodát (2015.ápr.22.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top