• FRISS

  2014. augusztus 5., kedd

  Mindennapi angyali védelem


  Védelem húzás előtt kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg a lakást, és téged a negatív entitásoktól, energiáktól. Ezután köszönd meg neki.
  Próbálj meg mindennap védelmet húzni a ház (vagy telek) köré. Képzelj el először egy nagy fényarany gömböt, Élet Virág szimbólummal. Majd ebbe képzelj el egy Fényarany piramist, aminek először a talapzatát csináld meg, és erre rá a piramist. Utána kérd meg, hogy csak a
  Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
  A másik védelem amit a piramis mellett is használhatsz, hogy magad köré képzelsz egy fényarany gömböt, amit kitöltesz Élet Virág szimbólummal (oldalt a képen láthatod, hogy milyen a szimbólum.)
  Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet. A Teremtő Atyának/Anyának, Jézusnak és minden éginek, angyalnak.
  /dupla védelemként tükörrel is befedheted a gömböt/
  Hogy lefedd a negatív energiáit az elektromos dolgoknak, azokra képzelj lilás gömböket. 
  Ha mész valahova, akkor egy arany fénycsövet képzelj magad köré és ugyanígy kérd meg azt is a védelemre, ahogy a Fényarany piramist és a Fénygömböt.
  MINDEN FAJTA VÉDELMET 12 ÓRÁNKÉNT ÚJRA KELL "ALKOTNI" !.
  Fényem és Szeretetem öleljen Titeket! Áldás!
  Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
  • Kommentek/Comments
  • Facebook Comments

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

  Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

  Item Reviewed: Mindennapi angyali védelem Rating: 5 Reviewed By: Angyalok Fénye
  Scroll to Top