Mert midőn az Atya újjá teremt, tiszta Fénnyel és Szeretettel teszi azt, hát cselekedjetek Ti is eképpen. Használjátok teremtéseteket e szerint. Csak Fényből és Szeretetből építkezzetek, és eképpen forduljatok embertársaitok felé is, és így erősítsétek a Hiteteket magatokban és egymásban... / Kayamiel arkangyal üzenete: Kinek hite van, mindene meg van ~ angyali tanítások, angyalok, angyalok fénye, Archangel Kayamiel, arkangyali üzenetek, arkangyalok, égi közvetítések, Kayamiel, Kayamiel arkangyal, Kayamiel arkangyal üzenete, AA Kayamiel

Mert midőn az Atya újjá teremt, tiszta Fénnyel és Szeretettel teszi azt, hát cselekedjetek Ti is eképpen. Használjátok teremtéseteket e szerint. Csak Fényből és Szeretetből építkezzetek, és eképpen forduljatok embertársaitok felé is, és így erősítsétek a Hiteteket magatokban és egymásban, mert ne feledjétek: kinek Hite van, mindene meg van.
Kayamiel arkangyal
"Átadta": Kaya-Takács Péter  / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Unknown

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.