• FRISS

  2014. augusztus 5., kedd

  Angyali találkozás egy külföldi szemével 1.rész

  Az egyik angol blogomra egy külföldi (wenmorr nicknéven) júl.28-án írt egy kommentet, ahol elmesélte Marcus arkangyallal való kapcsolatfelvételét.

  "wenmorr@talktalk.net
  JULY 28, 2013 @ 6:06 PM
  I was at a workshop today where we had to attempt to source the name of our angels. I saw this vision of the man described and he told me his name was Marcus! So please Marcus is there for me……now I can thank him by name. X"

  Az angolul kevésbé tudóknak: A lényege az,hogy a kommentelő egy angyal csoport találkozón volt aznap, ahol meg kellett tudniuk a saját angyaluk (őrangyaluk) nevét. Látomásban látott egy férfit, akire illett a leírás (Hosszú barna haj, kék szem, kard a kezében, és oroszlánfejű arany pajzs), és úgy mutatkozott be neki,hogy Marcus.
  Ahogy minden arkangyal, így ő is bárki őrangyala lehet a világon. Mivel az arkangyalok mindenkire vigyáznak. Csak valaki elfogadja a segítségünket, valaki nem..... ez már az emberek szabad akaratán múlik. 
  Fényem és Szeretetem öleljen benneteket! Áldás!
  Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
  • Kommentek/Comments
  • Facebook Comments

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

  Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

  Item Reviewed: Angyali találkozás egy külföldi szemével 1.rész Rating: 5 Reviewed By: Angyalok Fénye
  Scroll to Top