• FRISS

  2014. augusztus 5., kedd

  A Teremtő üzenetei: Mélyüljetek el önmagatokban

  Drága Gyermekem! Nagyon fontos dolgok zajlanak a háttérben, sok egyeztetés, megállapodás. Cabal (háttérhatalom) visszavonult, saját maguk mentése - az hogy a legjobb feltételekkel szabaduljanak az őrájuk eső tehertől- , foglalkoztatja őket. Az Esemény nagyon közel, a FED hamarosan összeomlik… Nagy meglepetés lesz ez az embereknek! Gondoljatok minden nap a szép, új világotokra, mert ITT VAN, vegyétek végre észre! Értelmetlen vitával, elemezgetésekkel, szócsatákkal ne foglalkozzatok! Nem tudtok MOST mindenkit felébreszteni, a ti, felébredettek pozitív energiái pedig létfontosságúak, úgyhogy CSAK erre koncentráljatok!
  Higgyetek, bízzatok a megérzéseitekben, legyetek szeretetteljesek, és megvalósul az álmotok, az álmotok, ami immár valóssággá vált! Legyetek még kicsit türelmesek, segítsétek egymást, de a negatív energiákat messzire kerüljétek el! Drága gyermekem, tudasd az emberekkel ezt, és kérd őket arra, hogy minden rossz, negatív dologtól tartózkodjanak, mélyüljenek el Önmagukban, fedezzék fel saját önvalójukat, saját lelküket, és hallgassanak a szívükre! Energiátokat ne fecséreljétek el semmit mondó, hosszú történetek, írások, bejegyzések olvasgatásával, az erő a Szeretet, az energia a gondolat, az érzés BENNETEK van, ebből induljatok ki.
  Szeretettel, Teremtő Atyád.
  Közvetítette: Oláh Edit Olga / (2013.nov.2.)
  Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
  • Kommentek/Comments
  • Facebook Comments

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

  Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

  Item Reviewed: A Teremtő üzenetei: Mélyüljetek el önmagatokban Rating: 5 Reviewed By: Angyalok Fénye
  Scroll to Top